avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procura speciala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procura speciala

Daca am facut o procura speciala angajand un avocat sa ma reprezinte intr-un proces de divort mai e nevoie de acte doveditoare cum ar fi contractul de munca tradus in limba romana din tara in care lucrez?
Cel mai recent răspuns: Mateo claudiu , utilizator 12:05, 18 Mai 2018
Buna ziua,
Da ca sa dovedeasca veniturile pentru stabilirea pensiei minorilor (daca aveti) si pentru a dovedi de ce nu sunteti in tara.

Procesul l-am deschis eu pt divort si stabilirea domiciliului copiilor la mine pt ca ea mai mult satatea pa amant neglijand copiii. Ar fi culmea ca instanta sa ii lase copiii pe mana ei si a amantului ei bolnav de epilepsie
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da ca sa dovedeasca veniturile pentru stabilirea pensiei minorilor (daca aveti) si pentru a dovedi de ce nu sunteti in tara.

Fiind la munca afara am angajat un avocat sa ma reprezinte cu procura speciala. Cica instanta cere o copie a contractuilui meu de munca pt ca avocatul sa ma poata reprezenta. Nu e suficienta procura?

Mateo claudiu a scris:

Procesul l-am deschis eu pt divort si stabilirea domiciliului copiilor la mine pt ca ea mai mult satatea pa amant neglijand copiii. Ar fi culmea ca instanta sa ii lase copiii pe mana ei si a amantului ei bolnav de epilepsie
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare divort, partener plecat in alta tara Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Cum trebuie sa procedeze sotia in cazul in care, doreste sa solicite divort sotului, pe cale amiabila, aceasta aflandu-se cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)
Vreau divort---locuiesc in italia pisicul negru pisicul negru Locuiesc in Italia de 5 ani si doresc sa divortez de sotul din Romania. Nu vreau sa lipsesc de aici de la munca , dar vreau sa divortez cat mai repede ... (vezi toată discuția)