avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela Claudia

Activitate Ionela Claudia

Bună dimineața. Lucrez la o firmă de croitorie,la prival și este instituție independenta de aproape 5 ani. Am contract de muncă pe 8 ore. În iulie 2016 până în iulie 2017 sau plătit contribuțiile pe 2 ore un anou intreg. În august 2017 am plătit 8 ore și din septembrie 2017 pana acum în mai 2018 patronul nu mai plătit nimic cu scuza ca nu sunt bani sau nu mai apuc eu sa iau pensie. Bani sunt sora au fost. Anul trecutie patronul a făcut un împrumut în bancă de 40.000 de euro sa cumpere casă. Acum în mai a avut botezul la fetita la un restaurant de 4 stele cu 100 de invitații și soția lui se lauda pe la servici ca a fost un botez de vis. Vreau sa știu și eu atât cât am contract de muncă pe 8 ore patronul este obligat sa îmi plătească contribuțiile sau nu este obligat ținând cont ca eu sunt încadrată de la 1 ianuarie la salariul de 1900 lei. Mai poate sa îmi plătească contribuțiile din urmă? . Și nu mai zic ca nici salariul nu la mărit eu iau 1100 lei in mana de anul trecut . Bani sunt ca trebuie sa își plătească rata la bancă și sa întrețină familia. La anul am auzit ca vrea sa facă nunta mare.