Multumesc pentru raspuns. Intre timp m-au chemat cei de la personal sa semnez o hartie in care spuneau ca s-a modificat salariul, pentru ca s-a introdus si sporul de vechime. Problema este ca aceasta modificare sa facut cu data de 01.10.2006, iar eu aveam dreptul la marire din data de 06.06.2007. Nu ar fi trebuit sa mi se dea si banii din urma? De la personal au zis ca nu se mai poate face nimic.
si eu tot noua sunt. poate ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns. lucrez intr-o intreprindere de 3 ani si 8 luni. 4 luni am fost in concediu medical prenatal si postnatal. de la personal mi sa spus ca atunci cand am incheiat contractul colectiv de munca sporul de vchime se lua in calcul dupa 5 ani. intre timp am inteles ca legea sa schimbat , adica acum vechimea se adauga dupa 3 ani. intrebarea mea este: eu beneficiez de noua lege sau vechimea se pune dupa vechea lege? Multumesc.
Buna ziua. Sunt noua pe forum si nu stiu mare lucru despre asta. Nici nu stiu daca o sa apara mesajul meu. Nici nu sunt pe subiect dar incerc si eu. Daca apare, totusi, am si eu o intrebare: dupa cati ani, minim, se poate adauga sporul de vechime?