Buna! Sunt noua pe acest forum asa ca daca imi dati un raspuns rapid raman datoare.
Aum 5 ani mi s-a incheiat contractul de munca desi angajatorul stia ca sunt insarcinata. Dupa incheierea contractului de munca am continuat sa platesc contributia la cas in baza unui contract incheiat cu casa de pensii. Atunci am aflat ca pot beneficia de indemnizatie de crestere copil daca apuc sa contribui minim 6 luni. Zis si facut, am beneficiat de acest drept fara probleme. Intrebarea mea este daca aceasta perioada de 2 ani poate fi considerata vechime in munca( acum sunt angajata intr-o institutie publica) . Si inca un lucru: De ce perioada in care am cotizat singura si cea de 2 ani de crestere copil nu apare in cartea de munca daca se i-au in calcul la pensie?( s-au cel putin atat am reusit sa scot de la un angajat al Casei de Pensii)
Perioada concediului pentru crestere copil nu este vechime in munca pentru sporul de vechime (imi imaginez ca asta te intereseaza) fiind o perioada in care CIM este suspendat (eu asa intrepretez).
Daca carnetul de munca a fost la ITM, acesta trebuia sa treaca in el perioada in care ai fost in concediul de crestere copil. Cat priveste perioada in care ai contribuit la CNPAS pentru obtinerea concediului, cred ca o informatie mai clara o poti obtine tocmai de la casa de pensii.
Cele doua perioade, potrivit Legii nr.19/2000, constituie stagiu de cotizare care se va lua in calcul la stabilirea pensiei.
Contractul de asigurare incheiat cu Casa de Pensii trebuia dus la ITM, iar inspectorul care avea firma il putea inscrie in cartea de munca.
Vechime
alonso_first_one
In cazul in care lipsesti din tara,se poate plati o taxa pentru ca vechimea sa mearga in continuare in cartea de munca?O colega mi-a spus ca a inainte de a ... (vezi toată discuția)