Va rog sa ma lamuriti daca la calculul vechimii in munca necesar modificarii sporului de vechime in munca se iau in calcul urmatoarele perioade trecute in carnetul de munca:
1. perioada cat persoana a fost asigurata la casa de pensii in baza unui contrat de asigurare
2. perioada cat a primit indemizatie de somaj cf. legii nr.76/2002
Lucrez intr-o institutie bugetara si va rog sa indicati si temeiul legal in cazul in care aceste perioade nu trebuie luate in calcul.
La somaj am inteles de la alti colegi ca nu se ia perioada respectiva in calcul dar se trece in carnetul de munca. Nu stiu pentru care motiv.
Va multumesc anticipat.
1. Eu as pune intrebarea altfel: care este temeiul legal care spune ca aceste perioade trebuie considerate vechime in munca?
2. Perioada cat o persoana a avut contract de asigurare cu Casa de Pensii sau a fost in somaj sunt perioade asimilate stagiului de cotizare pentru pensie.
3. Ele nu pot fi considerate perioade de vechime in munca (pentru obtinerea sporului de vechime) pentru ca nu reprezinta perioada lucrativa, persoana nu a muncit.
4. Motivul pentru aceste perioade se trec in carnetul de munca este de a fi evidentiate pentru stabilirea stagiului de cotizare pentru pensie. Eu, personal, cred ca nu e nevoie sa fie trecute in carnetul de munca deoarece aceste perioade sunt in evidentele Casei de Pensii.
Multumesc mult pt raspuns. Si eu sunt de aceeasi parere. Aceste perioade trecute in carnetul de munca mai mult deruteaza pe cel ce lucreaza la resurse umane.
Revin cu solicitarea unui raspuns suplimentar urmatoarea speta:
o persoana are contract de asigurare cu casa de pensii si la un moment dat i se suspenda contractul de asigurare pt concediul de crestere al copilului de pana la 2 ani. Dupa ce copilul implineste 2 ani isi reia asigurarea cu casa de pensii.
In acest caz din toata perioada trecuta in carnetul de munca conform contractului de pers asig la pensii iau in calcul la vechimea pt sporul de vechime doar perioada concediului sau nimic?
Sper ca am fost coerenta.
Multumesc anticipat
art 18 alin (7)/OU 148/2005
" Perioada concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta".
.................................................................
Va rog sa ma lamuriti daca la calculul vechimii in munca necesar modificarii sporului de vechime in munca se ia in calcul perioada trecuta in carnetul de munca atat timp cat persoana a incheiat declaratii de asigurare cu casa de pensii in baza unui contract de parteneriat.
Lucrez intr-o institutie bugetara si va rog sa indicati si temeiul legal in cazul in care aceasta perioada nu trebuie luata in calcul.
Va multumesc anticipat.
Vechime in munca
gluten
am tot cautat prin actele normative si n-am gasit ceva clar :(
Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani intra la calculul sporului de vechime ,daca ... (vezi toată discuția)