avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate manole74

Activitate manole74

Legea in Romania contine destule lacune, sunt portite in multe legi sau hotarari. Chiar si in cazul de fata, am auzit pareri pro si contra, de la avocati diferiti. Dar, presupunand ca in interiorul societatii existau bunuri ale celui de-al doilea administrator, iar acum este foarte posibil sa nu mai fie. In aceasta situatie, cum trebuie procedat ?
Buna ziua ! Exista o societate comerciala cu 2 administratori. Datorita unui litigiu, cei doi nu se mai inteleg. Unul dintre administratori a venit la punctul de lucru iar sotul acestui administrator a spart lacatul ( in prezenta a 2 politisti) si a intrat in incinta societatii. Politistii au contactat telefonic si cel de-ai doilea administrator si au ajuns la concluzia ca aceasta problema nu e de competenta lor. Intrebarea mea este daca s-a procedat legal. Nu cumva trebuia sa fie de fata si cel de-al doilea administrator ? Exista un temei legal pt ceea ce s-a intamplat, se poate face plangere penala pt aceasta intrare abuziva ? Ma poate lamuri cineva ?
Răspuns la discuția Fonduri Europene
Va multumesc pt informatie!
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: In cazul accesarii unui program de fonduri europene, poti fi angajat in cadrul unei alte societati comerciale ? Va multumesc!