avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Exista o societate comerciala cu 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Exista o societate comerciala cu 2 administratori. ...

Buna ziua ! Exista o societate comerciala cu 2 administratori. Datorita unui litigiu, cei doi nu se mai inteleg. Unul dintre administratori a venit la punctul de lucru iar sotul acestui administrator a spart lacatul ( in prezenta a 2 politisti) si a intrat in incinta societatii. Politistii au contactat telefonic si cel de-ai doilea administrator si au ajuns la concluzia ca aceasta problema nu e de competenta lor. Intrebarea mea este daca s-a procedat legal. Nu cumva trebuia sa fie de fata si cel de-al doilea administrator ? Exista un temei legal pt ceea ce s-a intamplat, se poate face plangere penala pt aceasta intrare abuziva ? Ma poate lamuri cineva ?
Cel mai recent răspuns: manole74 , utilizator 17:41, 10 Februarie 2021
Pe principiul asta, fiecare dintre administratori pune câte un lacăt și nu mai intra niciunul.
Legea in Romania contine destule lacune, sunt portite in multe legi sau hotarari. Chiar si in cazul de fata, am auzit pareri pro si contra, de la avocati diferiti. Dar, presupunand ca in interiorul societatii existau bunuri ale celui de-al doilea administrator, iar acum este foarte posibil sa nu mai fie. In aceasta situatie, cum trebuie procedat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce intelegeti prin inventar? sorintm1977 sorintm1977 Cu tot respectul pentru acest site,si membrilor sai!am sa incep cu o nedumerire iar pe parcurs am sa detaliez ...experienta meau cu sistemul juritic... sunt ... (vezi toată discuția)
Abuzul de incredere exsta sau nu .... p_dani p_dani am o speta de la facultate pe al carui subiect am dezbatut mai multe discutii cu o gramada de opinii, de aceea o adresez si pe forum pt lamuriri. Un srl este ... (vezi toată discuția)
Caldura la bloc 1 noiembrie ContSters304643 ContSters304643 Din anii trecuti stiu ca legea prevedea obligatia asociatiilor de proprietari de a da drumul la caldura in toate blocurile incepand cu 1 noiembrie. Vreau sa ... (vezi toată discuția)