avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate n.t.

Activitate n.t.

Buna ziua! Bunicii mei au detinut imobilul A. Bunicul a decedat in 1950. Au avut doi copii,pe tatal meu si inca o fiica,aceasta din urma fiind adoptata dupa moartea bunicului meu.Bunica s-a recasatorit si impreuna cu noul sot au construit imobilul B in acesta locuind si acum al doilea sot al bunicii.In IMOBILUL A, a locuit tatal meu ramas singur
dupa divortul de mama mea pana in 2016 cand acesta a decedat.Bunica mea si sotul ei ne-au lasat prin testament universal mie si surorii tatalui meu care a fost adoptata ,toate bunurile mobile si imobile.Imobilul A nu este intabulat,exista doar un titlu de propritetate pe pamanturile bunicii, in care este trecut si terenul aferent acestui imobil. Intrebarea mea este daca tatal meu are dreptul la mostenire asupra imobilului A si a pamanturilor cu titlui de proprietate pe numele bunicii mele,aceste pamanturi provenind din mostenirea de la bunicul meu decedat.In 2017 a decedat si bunica. In acest caz eu trebuie sa dezbat succesiunea dupa tatal meu si apoidupa bunica mea?