avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate ppl2018

Activitate ppl2018

Răspuns la discuția Arest la domiciliu
Solutia pe scurt: În temeiul art.362 rap. la art.208 Cod procedură penală menţine măsura arestului la domiciliu al inculpatului dar asta a fost pe data de 29.05.2018 si am intrebat avocatul si mia zis ca 60 de zile ca am ramas surprins ca la termenul din 26.06.2018 nu sa discutaT masura arestului la domiciliu.Va Multumesc
buna ziua,am fost arestat preventiv si de curand sa dispus inlocuirea masuri arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu pentru 30 de zile,cauza se alfa la apel in stare de judecata,inainte de exprirarea celor 30 de zile am fost sa se discute masura care sa si mentinut,intrebarea mea este pe ce perioada sa prelungit 30 sau 60 ca nu se specifica pe incheiere asa cum sa specificat cand sa inlocuit masura,au trecut cele 30 de zile si am fost la un termen de judecata da nu sa discutat de masura arestului la domiciliu.
sa va expun un pic mai bine situatia, a fost trimis in judecata pt lcm in timpul cercetari judecatoresti nu sa administrat nici o proba noua doar cele care au fost stranse la urmarirea penala,la ultima instanta de fond sa cerut schimbarea incadrari juridice in omor de catre procuror dar judecatorul a decis sa ramana in pronuntare da fara sa spuna daca sa schimbat sau nu incadrarea,surpriza vine o data cu pronuntarea in baza art 386 ncpp dispune schimbarea incadrari din lcm in omor mai mult decat atata judecatorul a constatat ca nu exista situatia de fapt pt care a fost trimis in judecata inculpatul si a creat o alta situatie de fapt pt a putea fi condamnat inculpatul este posibil asa ceva? art 386 nu a fost aplicat in cercetare judecatoreasca sa aplicat in pronuntare .Va multumesc pt raspunsul anterior.Cu respect
buna . poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate schimba o situatie de fapt in cursul judecati,precizez ca nu sa administrat nici o proba noua doar probele de la urmarire penala.dar totusi o data cu pronuntarea sa schimbat situatia de fapt si cu schimbarea ei si incadrarea juridica fara sa se aduca la cunostinta inculpatului,oare sa procedat legal.Va multumesc