avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

buna ziua,am fost arestat preventiv si de curand sa dispus inlocuirea masuri arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu pentru 30 de zile,cauza se alfa la apel in stare de judecata,inainte de exprirarea celor 30 de zile am fost sa se discute masura care sa si mentinut,intrebarea mea este pe ce perioada sa prelungit 30 sau 60 ca nu se specifica pe incheiere asa cum sa specificat cand sa inlocuit masura,au trecut cele 30 de zile si am fost la un termen de judecata da nu sa discutat de masura arestului la domiciliu.
Cel mai recent răspuns: ppl2018 , utilizator 11:43, 29 Iunie 2018
În procedura de cameră preliminară şi în cursul judecăţii, măsura arestului la domiciliu poate fi dispusă pe o perioadă de cel mult 30 de zile.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Solutia pe scurt: În temeiul art.362 rap. la art.208 Cod procedură penală menţine măsura arestului la domiciliu al inculpatului dar asta a fost pe data de 29.05.2018 si am intrebat avocatul si mia zis ca 60 de zile ca am ramas surprins ca la termenul din 26.06.2018 nu sa discutaT masura arestului la domiciliu.Va Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați să înțeleg Dothcorp Dothcorp Vă rog să mă ajutați să înțeleg următoarele, citez: ”Solutia pe scurt: ROMÂNIA JUDECĂTORIA ******* JUDEŢUL ******* Dosar nr. 4.6**/22*/2016/a4 ... (vezi toată discuția)
Control judiciar dat de procuror ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul face prelungire a controlului judiciar si inculpatul este trimis intre timp (sa zicem la scurt timp dupa prelungirea controlului ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)