Buna seara, o persoana apropiata deține 3/4 mașini pe numele lui, persoana respectiva are amenzi de 150+ milioane impozit+amenzi, iar acum deține grad de handicap, m ar interesa daca s ar putea anula amenzile, mentionez ca persoana respectiva nu are loc de munca si nu a muncit vreodata, cum s ar putea proceda, va mulțumesc frumos.
Sunt intr-o mare dilema, sunt posesorul unui autoturism fara fiscal, eu doresc sa iau masina pe numele meu, doar ca pe certificatul de inmatriculare la rubrica Înstrainat către este scris cu pixul, nu il cunosc pe domnul care este scris in acea rubrica, insa il cunosc pe propietarul care este in carte+certificat însa domnul din carte/certificat propietarul din acte nu doreste sa imi ofere fiscal deoarece spune ca a oferit fiscal odata si nu il mai poate scoate +act de vanzare cumparare cu persoana mentionata in rubrica Înstrăinat către. A platit amenzi si, si a fost la sectia de inmatriculari cu copii dupa acte, pentru a spune ca masina nu ii mai apartine. Pe mine m-a oprit politia insa nu mi-a facut nimic, ci doar au verificat masina,, teoretic masina ar trebui sa fie radiata, pt ca propietarul de drept din acte a spus ca isi vrea numerele inapoi fiind la preferinta, iar eu am masina de un an de zile.. masina fiind la mai multe persoane pana la mine. Dansul spune ca a facut toate demersurile pt a scapa de ea, insa ... actul de vanzare cumparare dintre el si cel care este trecut la rubirca instrainat nu mai exista. Cum as putea ... proceda ?