avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, o persoana apropiata deține 3/4 mașini ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, o persoana apropiata deține 3/4 mașini pe numele ...

Buna seara, o persoana apropiata deține 3/4 mașini pe numele lui, persoana respectiva are amenzi de 150+ milioane impozit+amenzi, iar acum deține grad de handicap, m ar interesa daca s ar putea anula amenzile, mentionez ca persoana respectiva nu are loc de munca si nu a muncit vreodata, cum s ar putea proceda, va mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 03:50, 17 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Daca are 3, 4 masini, sa mai vanda din ele si sa plateasca ce are de plătit.
Dacă e persoana cu handicap, plateste impozit pe masina?
Amenzile trebuiau contestate in termen.
Dacă sunt vechi, se poate cere in instanță sa se constate că a intervenit prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ajutat un var și i-am înscris masina pe numele meu ... ElenaIonita1991 ElenaIonita1991 Bună ziua , am o problema am ajutat un var și i-am înscris masina pe numele meu el mi-a promis ca o sa plătească impozitul și eventuale amenzi a ... (vezi toată discuția)
Amenzi prescrise robertsega32 robertsega32 Am niste amenzi mai vechi de 5 ani pentru niste masini pe care nu le-am radiat de pe numele meu. Acum, ce riscuri sunt? Exista posibilitatea ca fiscul sa imi ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, amenda rovigneta PickPock PickPock Salutare, Am cumparat acum mai bine de 2 ani o masina second-hand de la o persoana (nu proprietar); am dat banii si mi-a dat toate actele masinii. In 2011 ... (vezi toată discuția)