Am o frauda on-line cu un prejudiciu de 25.000 lei.
Instanta mi-a dat 2 ani cu suspendare si control judiciar (terminat), 2 programe de reintegrare sociala (efectuate), iar in ultimul rand, 180 ore de munca in folosul comunitatii (efectuate).
MENTIONEZ CA ESTE PRIMA ABATERE.
Voiam sa va intreb, avand in vedere ca am fost citat ca pe data de 8 iulie sa ma prezint la judecatorie pentru a vedea daca se revoca sau se sterge fapta, daca nu ma prezint se poate intampla ceva rau avand in vedere ca am respectat totul?
Voi pleca pana la data respectiva din tara cu prietena mea pentru a ne croii un viitor impreuna si nu voi putea ajunge la instanta.
Doresc sa va intreb, daca angajandu-ma legal (contract de munca pe 8 ore), mi se va suspenda pensia de urmas?
Sunt inca la liceu, pensia este in valoare de 997 lei iar salariul pe care-l voi avea, va fi de 1.500 lei.
Angajatorul a precizat ca s-ar putea diminua sau chiar sista in cel mai rau caz.
Nu as dori sa o pierd, totusi, este o suma destul de mare.
Buna ziua!
Ma aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni.
Cunosc obligatiile ce-mi revin si drepturile ce mi se restrictioneaza.
Zilele de prezenta la sectia de politie pentru a semna sunt luni, miercuri si vineri.
Week-end-ul acesta voi pleca la mare si voi sta pana luni seara. Doresc sa va intreb daca pot semna si in statiunea unde ma voi afla luni?
Multumesc!