avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citarea in instanta si plecarea din tara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citarea in instanta si plecarea din tara

Buna ziua !

Am o frauda on-line cu un prejudiciu de 25.000 lei.
Instanta mi-a dat 2 ani cu suspendare si control judiciar (terminat), 2 programe de reintegrare sociala (efectuate), iar in ultimul rand, 180 ore de munca in folosul comunitatii (efectuate).

MENTIONEZ CA ESTE PRIMA ABATERE.

Voiam sa va intreb, avand in vedere ca am fost citat ca pe data de 8 iulie sa ma prezint la judecatorie pentru a vedea daca se revoca sau se sterge fapta, daca nu ma prezint se poate intampla ceva rau avand in vedere ca am respectat totul?

Voi pleca pana la data respectiva din tara cu prietena mea pentru a ne croii un viitor impreuna si nu voi putea ajunge la instanta.

Multumesc mult !
Pentru ce anume ati primit citatie, mai exact? ca nu exista sa fiti citat pt revocare/stergere. Care e obiectul? ce scrie in citatie?
daca ati indeplinit doar obligatiile enumerate, inteleg ca n ati achitat prejudiciul. inseamna ca ati primit citatie pt revocarea suspendarii pentru ca nu ati achitat obligatiile civile.
si da, daca se dovedeste ca aveati posibilitatea de a le achita, se retine reaua-credinta si se revoca suspendarea.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2020
Duca Oana, Avocat
Da, si eu vad lucrurile la fel precum doamna avocat.
Incercati sa va angajati avocat ca sa vada exact despre ce este vorba ca sa nu ajungeti dupa gratii.
Mergeti sa studiati dosarul sa vedeti ce anume nu ati respectat si prezentati-va la termen sa va exercitati apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat de poliție Neme222 Neme222 Salutare! De curand am fost citat sa ma prezint la politie in calitate de suspect in cazul unei fraude bancare. Mai exact am sa va detaliez sithatia oricat de ... (vezi toată discuția)
Inchisoare in regim de detentie Ursu Costin Mihai Ursu Costin Mihai Buna ziua, daca am fost timp de 2 ani sub suspendare, indeplinind toate conditiile ,mai putin achitarea integrala a prejudiciului, avand in tot acest timp si ... (vezi toată discuția)
Termen de plata Simi0605 Simi0605 Buna ziua ! Sunt sub supraveghere pe perioda de 2 ani , si am de achitat 4000 lei cheltuielile de judecata ptr avocatul celeilalte părți. In 01 octombrie ... (vezi toată discuția)