avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de plata

Buna ziua ! Sunt sub supraveghere pe perioda de 2 ani , si am de achitat 4000 lei cheltuielile de judecata ptr avocatul celeilalte părți. In 01 octombrie anul acesta se fac 2 ani. Consilierul de probatiune a spus sa achit suma pana se termina termenul de supraveghere! Adica pot achita suma pana in octombrie? Mi s-a spus ca tot atunci se sterge si de pe cazier e prima abatere Multumesc
Cel mai recent răspuns: Simi0605 , utilizator 12:29, 23 Iunie 2020
Trebuie achitat pana expira termenul, altfel serviciul de probatiune va sesiza instanta cu propunere de revocare a suspendarii si executarea acesteia in regim de detentie, iar in cazul in care se face dovada ca aveati posibilitatea sa achitati obligatiile civile, se va revoca suspendarea.
In ceea ce priveste a doua intrebare, referitoare la cazier. Despre ce este vorba? O pedeapsa a carei aplicare a fost amanata sau suspendata sub supraveghere?
In primul caz, este asa cum vi s a comunicat. In cel de-al doilea, trebuie sa curga termenul de reabilitare de la data expirarii termenului de supraveghere.
Am primit 2 ani cu suspendare sub supraveghere! O sa ii achit pana expira termenul, ma temeam ca trebuie mai repede. Deoarece eu din motive justificate nu am mai avut serviciu!
Duca Oana a scris:

Trebuie achitat pana expira termenul, altfel serviciul de probatiune va sesiza instanta cu propunere de revocare a suspendarii si executarea acesteia in regim de detentie, iar in cazul in care se face dovada ca aveati posibilitatea sa achitati obligatiile civile, se va revoca suspendarea.
In ceea ce priveste a doua intrebare, referitoare la cazier. Despre ce este vorba? O pedeapsa a carei aplicare a fost amanata sau suspendata sub supraveghere?
In primul caz, este asa cum vi s a comunicat. In cel de-al doilea, trebuie sa curga termenul de reabilitare de la data expirarii termenului de supraveghere.

Daca veti achita, depuneti recipisa la dosar.
Daca e suspendare sub supraveghere, trebuie sa va reabiliati pt. a fi cazierul in regula. Termenul de reabilitare curge de la data implinirii termenului de supraveghere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
Duca Oana, Avocat
Am o cunoștiință care are de dat la Anaf 800 lei, cheltuieli catre stat in urma unui proces. Are proprire pe cont. Acum ea merge ca ziliera la o societate comercială. O sa ii opreasca acestia banii? Banii i se vor inmana in mana la sfârșitul fiecărei zile. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. in 13 octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul ... Sé Bastien Sé Bastien Buna. In 13 Octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul C.P. de 3 ani cu suspendare si 6 ani supraveghere pt purtare abuziva. Cheltuielile au fost in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o sentinta de 3 ani cu suspendare cu o perioada ... Catalin Bosnea Catalin Bosnea Buna ziua! Am o sentinta de 3 ani cu suspendare cu o perioada de incercare de 5 ani.Sentinta a fost data la data de 07.03.2019. Cei 3 ani de pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din ... silentstrike92 silentstrike92 Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din nou cazierul curat ? Și după ce am cazierul curat pot să mă angajez la stat,de exemplu în ... (vezi toată discuția)