avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o sentinta de 3 ani cu suspendare cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o sentinta de 3 ani cu suspendare cu o perioada ...

Buna ziua! Am o sentinta de 3 ani cu suspendare cu o perioada de incercare de 5 ani.Sentinta a fost data la data de 07.03.2019. Cei 3 ani de pedeapsa cu suspendare au trecut...pot cere in instanta reabilitarea cazierului? Ma intereseaza reabilitarea cazierului pentru angajare in cadrul Mapn...credeti ca este posibil? Ma poate indruma cineva ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catalin Bosnea , utilizator 11:56, 22 Iunie 2022
Buna ziua termenul la sfarsitul caruia va puteti reabilita este de 3 ani. În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.
Asta inseamna ca trebuie sa astept sa treaca intreaga perioada de 5 ani? Nu se poate cere reabilitarea cazierului dupa ce au trecut cei 3 ani de suspendare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. in 13 octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul ... Sé Bastien Sé Bastien Buna. In 13 Octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul C.P. de 3 ani cu suspendare si 6 ani supraveghere pt purtare abuziva. Cheltuielile au fost in ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare florin197024 florin197024 baiatul meu a fost condamnat pentru viol in2012 la 5 ani ,dupa 4 ani a fost eliberat conditionat in 2016 pedeapsa terminandu-se in martie 2017 .m-ar interesa ... (vezi toată discuția)