avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din ...

Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din nou cazierul curat ? Și după ce am cazierul curat pot să mă angajez la stat,de exemplu în armată
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:09, 6 Noiembrie 2021
Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârșit o altă infracțiune. În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.
Cu alte cuvinte, nu ati scris ce termen de supraveghere a fost stabilit, asa incat nu putem sa va raspundem clar.

Treaba cu armata, e discutabila. reabilitati-va dvs si mai vedem, poate se schimba legislatia pana atunci. Bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După cât timp de la o condamnare pe 1 an, cu suspendare, pentru ... Dan912 Dan912 După cât timp de la o condamnare pe 1 an, cu suspendare, pentru deținere de substanțe de risc, poate interveni reabilitarea? În acest caz se șterge din ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea pedepsei din cazier kozmaalina kozmaalina Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce procedura trebuie sa urmam pentru stergerea unei condamnari penale cu suspendare din cazier. Va Multumesc. (vezi toată discuția)
Suspendare și control judiciar Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua dragi domni. Vin și eu la voi cu o întrebare după ce am primit o suspendare de 1 an jumate. Cu o anume perioada de proba de 2 ani jumate. Însă ... (vezi toată discuția)