avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citat de poliție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citat de poliție

Salutare! De curand am fost citat sa ma prezint la politie in calitate de suspect in cazul unei fraude bancare. Mai exact am sa va detaliez sithatia oricat de josnica ar fi. Este vorba ca am sustras de pe cardul de debit al fratelui meu mici sume de bani pe un cont de pariuri sportive ce imi apartine fara ca acesta sa stie. Acesta a depus o plângere penala nestiind asta iar acum ma vad citat de politie sa ma prezint in calitate de suspect. Intrebarea mea este: mai poate fratele meu sa retraga acea plangere penala? Si inca una: care ar putea fi urmarile acestei plangeri? Va multumesc
Trebuie vazuta incadrarea juridica a faptelor retinute in sarcina dvs. si acest lucru presupune sa mergeti insotit de avocat la politie ca sa va studieze dosarul.

Ar putea exista posibilitatea sa scapati de o condamnare penala sau sa evitati sa ajungeti dupa gratii dar aceste lurcuri va vor fi spuse de avocat dupa ce va analizeaza in concret cazul.
Sunteti cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 250 c.p. ”Efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 7 ani.
In cazul acestei infractiuni nu este posibila retragerea plangerii sau impacarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit lipsa cu ... Udrea Alberto Udrea Alberto In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit lipsă cu 14000 de lei. Nu mai am alte antecedente.. eu eram student atunci, lucram ca sa îmi pot ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare Dumialin Dumialin Buna ziua! Am lucrat ca operator pariuri sportive! Am pariat 6 bilete la pariuri sportive cu suma de 10000 de lei fiecare. 5 dintre ele au fost câștigătoare ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa Dragos1991 Dragos1991 Buna seara! Ma numesc Dragos iar acum 2 ani am lucrat la un cazino unde m-am jucat la ruleta suma de aproximativ 30000 lei. Imi tot bagam puncte,impulsuri cu ... (vezi toată discuția)