avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit lipsa cu ...

In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit lipsă cu 14000 de lei. Nu mai am alte antecedente.. eu eram student atunci, lucram ca sa îmi pot plăti facultatea. Am fost înșelat de una dintre persoanele de acolo, acea persoana frecventa des locul..a facut și probleme cazinoului, spărgând câteva aparate. Ulterior am plecat de la acel loc de munca, ei încetându.mi contractul de munca. Recent am primit citație telefonică de la un polițist care m.a înștiințat ca sunt chemat sa dau o declarație ca și suspect in cadrul acuzatiei de lipsa in gestiune frauduloasa. Eu vreau sa achit aceasta suma.. chiar dacă nu am beneficiat de ea. Dar problema este ca eu voiam sa dau la școala de poliție, de unde as ieși agent de poliție. O sa mai pot da la școala de poliție?
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
Udrea Alberto, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:47, 17 Ianuarie 2022
Luati legatura cu un avocat sau cu un mediator care sa faca demersurile. Nu cauta solutii magice sau alte inventii. Achita suma catre societate/cazino, cu rugamintea catre ei, sa isi retraga plangerea, caz in care dosarul penal se va clasa inainte sa fie trimis in instanta. In felul asta iti rezolvi problemele.

trandafir2 a scris:

Luati legatura cu un avocat sau cu un mediator care sa faca demersurile. Nu cauta solutii magice sau alte inventii. Achita suma catre societate/cazino, cu rugamintea catre ei, sa isi retraga plangerea, caz in care dosarul penal se va clasa inainte sa fie trimis in instanta. In felul asta iti rezolvi problemele.

Dacă sunt chemat la poliție, in calitate de suspect.. si o sa fiu de acord sa achit toată suma, v.or merge mai departe demersurile ? Sau se va opri aici ? Adică încă este timp sa își pota retrage plângerea cei de la cazino?
Da, încă este timp sa își pota retrage plângerea cei de la cazino.
Retragerea plângerii prealabile poate interveni până la pronunțarea unei hotărâri definitive, în cazul infracțiunilor pentru care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea unei plângeri prealabile. Retragerea plângerii prealabile înlătură răspunderea penală a persoanei cu privire la care plângerea a fost retrasă.

Dar am scris clar mai sus, rezolva problema din faza de urmarire penala ca dosarul sa nu mai ajunga in instanta...
caz in care dosarul penal se va clasa inainte sa fie trimis in instanta
Asa am scris!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa Dragos1991 Dragos1991 Buna seara! Ma numesc Dragos iar acum 2 ani am lucrat la un cazino unde m-am jucat la ruleta suma de aproximativ 30000 lei. Imi tot bagam puncte,impulsuri cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovirea unei persoane clainthemix clainthemix Buna ziua! In cazul unei plangeri, la politie, din partea unei persoane, pentru lovire cu martori si zile de spitalizare, care sunt pasii ce urmeaza a se ... (vezi toată discuția)