Buna ziua!
Acum 2 zile am primit un apel telefonic de la un politist pentru a fi audiat intr-un posar penal ,in calitate de suspect,avand 2 infractiuni acces ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.Va explic mai pe scurt in ce consta audirea mea si sa imi spuneti ce pot face in acest caz. La audiere mi s-a spus ca sunt suspect in acest dosar de la Olt,eu fiind din Severin,ca s-a facut un cont pe o platforma de pariuri sportive,jocuri de noroc si s-a sustras banii de la o persoana fizica de pe cardul bancar in mod fraudulor.Problema este urmatoarea ca eu nu am facut niciun cont pe aceea platforma si nu am facut eu acele fapte,cineva (nu stiu cine) a folosit datele mele personale in mod fraudulos si a facut acele infractiunii din dosar penal,eu fiind acuzat pe nedrept.Ce pot face eu in acest caz?
Citat de poliție
Neme222
Salutare! De curand am fost citat sa ma prezint la politie in calitate de suspect in cazul unei fraude bancare. Mai exact am sa va detaliez sithatia oricat de ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot
feel4rap
Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)