avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzat de delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzat de delapidare

Buna ziua! Am lucrat ca operator pariuri sportive! Am pariat 6 bilete la pariuri sportive cu suma de 10000 de lei fiecare. 5 dintre ele au fost câștigătoare si unul necastigator. Am fost anunțat că cele 5 bilete au fost anulate. Si ca trebuie sa plătesc suma 10000 lei pe cel necastigator. Am încheiat contractul de muncă fără să dau nici o declarație. Si după un an de zile am primit acasă o citatie sa mă prezint la poliție in calitate de martor privind in cauză dosar penal. M am prezentat si am declarat,, Nu am nimic de declarat in acest moment " După aproximativ 3 luni am primit altă citatie in calitate de suspect în cauză privind săvârșirea infracțiunii prev. și ped. de art. 295 cod penal. Ce sfaturi imi puteți da ? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Dumialin, utilizator
Angajati-va avocat care sa consulte dosarul si impreuna sa stabiliti strategia apararii, raportat la situatia de fapt.

Mâine la ora 9 trebuie sa ma prezint care ar fi soluția ideală?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat care sa consulte dosarul si impreuna sa stabiliti strategia apararii, raportat la situatia de fapt.

V-am spus, era recomandat sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citație în calitate de martor la o cercetare penală pentru delapidare. ce se poate întâmpla dacă nu reușesc să ajung acolo la termenul fixat? Pricosmin Pricosmin Buna ziua, in urma cu cca 6 saptamani am primit un apel telefonic de la o persoana care s-a recomandat a fi \"X\" de la IPJ Botosani. Mi s-a comunicat faptul ... (vezi toată discuția)
Un caz stephen2001 stephen2001 Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf. Care sunt consecintele, este nevoie de avocat? (vezi toată discuția)
Apelat sa ma prezint la diicot intr-o saptamana GabiEu1749 GabiEu1749 Am fost sunat de o femeie sa ma prezint la sediul DIICOT din Bucuresti,Calea Grivitei intr-o saptamana,mi-a spus numele procurorului,nu mi-a spus intentia ... (vezi toată discuția)