avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apelat sa ma prezint la DIICOT intr-o saptamana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apelat sa ma prezint la DIICOT intr-o saptamana

Am fost sunat de o femeie sa ma prezint la sediul DIICOT din Bucuresti,Calea Grivitei intr-o saptamana,mi-a spus numele procurorului,nu mi-a spus intentia pentru care sa m-a sunat,de ce m-a chemat?Am avut 2 situatii in care am fost luat de politie pentru consumul de marijuana(fara dovezi,doar mi-au spus sa scriu asa ca sa ma lase sa plec) si am discutat despre consum la telefon,mess,etc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:33, 2 August 2018
Din păcate, v-ați gândit bine la motivul pentru care sunteți chemat la audieri...ar trebui să vă luați avocat.
adica,cer scuze,dar nu stiu daca am inteles afirmatia dumneavoastra
Buna ziua,
Incercati sa evitati emiterea unui eventual mandate de aducere. Cu siguranta aveti nevoie de un avocat specializat de drept penal.
Cu stima
Probabil ați fost chemat întrucât există suspiciunea săvârșirii faptei prev și ped de art 4 din legea 143/2000; luați legătura, cu celeritate, cu un avocat și mergeți, însoțit de acesta la audieri.
Desigur, primo facio trebuie să îi expuneți lui situația de fapt pentru a avea la îndemână posibilitatea pregătirii apărării.
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Este bine sa va prezentati.
Legea va da dreptul de a merge insotit de avocat si va poate fi de mare folos.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Cultivare (2 plante) si detinere de cannabis Mental26 Mental26 Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema: Am fost prins la un festival cu 3 jointuri de cannabis. La Politie au zis ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla? chemat la audieri după un an și jumătate roba roba acuma un an jumate ma prins politia cu un 0 ,5 la mine de iarba si acuma dupa un an jumate mau sunat sa merg la audieri de la anti drog si nici nu sa prezentat ... (vezi toată discuția)