avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cultivare (2 plante) si detinere de cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cultivare (2 plante) si detinere de cannabis

Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema:

Am fost prins la un festival cu 3 jointuri de cannabis. La Politie au zis ca sunt urmarit pentru ca am comandat seminte la internet. Am recunoscut instant ca da, am comandat si am plantat 2 plante numai pentru consum propriu si l-am dat ofiteriilor ce a ramas din cultivare..cam 8 grame. Deci nu s-a mai gasit absolut nimic, plantele deja au fost cultivate si cum am mentionat, au ramas cam 8 grame
pe care l-am predat personal. (fara perchezitie)

Avand in vedere ca am colaborat foarte bine cu politia (zic ei) pot sa scap cu suspendare? Inca n-am fost chemat de catre procuror.

Multumesc anticipat.

PS: N-am avut inca nici un caz cu politia, nici macar depasirea vitezei.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Mental26, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:42, 2 August 2018
Buna ziua,
va sfatuies sa luati intre timp legatura cu un avocat specializat in astfel de cauze; eu am obtinut pt clintii mei si amenda adminsitrativa, insa, trebuie sa fiti insotit de la prima prezentare la procuror cu avocat.
Nu o luati in gluma
Vi s-a intocmit dosar penal si veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Veti fi chemat la audiere in calitate de suspect dupa ce se primesc rezultatele expertizei si se confirma substanta ca fiind drog.
Aveti dreptul sa incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei dupa punerea in miscare a actiunii penale.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ar fi bine sa aveti avocat ca sa incerce sa va obtina ceea ce este cel mai bine.
Avocatul poate sa va fie de mare ajutor in urmarirea penala.
Ar fi indicat sa studieze si dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plante cannabis Undine Undine Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema - in casa mea au fost gasite in urma unei perchezitii cateva plante de cannanbis. ... (vezi toată discuția)
Plantatie de canabis de o saptamana ContSters449304 ContSters449304 Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Acuzatie trafic de droguri de risc IonutPaul IonutPaul Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui ... (vezi toată discuția)