Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema:
Am fost prins la un festival cu 3 jointuri de cannabis. La Politie au zis ca sunt urmarit pentru ca am comandat seminte la internet. Am recunoscut instant ca da, am comandat si am plantat 2 plante numai pentru consum propriu si l-am dat ofiteriilor ce a ramas din cultivare..cam 8 grame. Deci nu s-a mai gasit absolut nimic, plantele deja au fost cultivate si cum am mentionat, au ramas cam 8 grame
pe care l-am predat personal. (fara perchezitie)
Avand in vedere ca am colaborat foarte bine cu politia (zic ei) pot sa scap cu suspendare? Inca n-am fost chemat de catre procuror.
Multumesc anticipat.
PS: N-am avut inca nici un caz cu politia, nici macar depasirea vitezei.
Buna ziua,
va sfatuies sa luati intre timp legatura cu un avocat specializat in astfel de cauze; eu am obtinut pt clintii mei si amenda adminsitrativa, insa, trebuie sa fiti insotit de la prima prezentare la procuror cu avocat.
Nu o luati in gluma
Vi s-a intocmit dosar penal si veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Veti fi chemat la audiere in calitate de suspect dupa ce se primesc rezultatele expertizei si se confirma substanta ca fiind drog.
Aveti dreptul sa incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei dupa punerea in miscare a actiunii penale.
Ar fi bine sa aveti avocat ca sa incerce sa va obtina ceea ce este cel mai bine.
Avocatul poate sa va fie de mare ajutor in urmarirea penala.
Ar fi indicat sa studieze si dosarul.
Plante cannabis
Undine
Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema - in casa mea au fost gasite in urma unei perchezitii cateva plante de cannanbis. ... (vezi toată discuția)