Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui colaborator(art. 16).una dintre vanzari fiind supravegheata audio-video .la prechezitii mi-a fost gasita o planta de cannabis(stare vegetativa),6 seminte un cantar,grinder si aprox. 1 gram(cu tot cu punga) cannabis.Durata dintre actele comise si pana au venit la prechezitii a fost de 5 luni.Momentan sunt sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile.nu am antecedente penale,am recunoscut ca i-am vandut colaboraturului.Ce pedeapsa risc ?si ce masuri ar trebui luate.va multumesc
Este normal ca sa imi bage in acelasi dosar si o acuzatie pentru furt de energie electrica ?au fost depistate nereguli de catre cei de la enel(chemati de catre procuror cand au venit la prechezitii).mi-au facut o nota de plata de 9.800 de lei cei de la enel,pe care daca o achit in 30 de zile sau ajung la un acord cu ei nu ma trimit in instanta.contractul la enel nu este pe numele meu,nu este pe adresa mea.iar eu nu sunt proprietarul casei.cum pot scapa de toata incurcatura asta ?