avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie Trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie Trafic de droguri de risc

Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui colaborator(art. 16).una dintre vanzari fiind supravegheata audio-video .la prechezitii mi-a fost gasita o planta de cannabis(stare vegetativa),6 seminte un cantar,grinder si aprox. 1 gram(cu tot cu punga) cannabis.Durata dintre actele comise si pana au venit la prechezitii a fost de 5 luni.Momentan sunt sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile.nu am antecedente penale,am recunoscut ca i-am vandut colaboraturului.Ce pedeapsa risc ?si ce masuri ar trebui luate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:38, 3 Septembrie 2016
Daca va angajati avocat aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Infractiunea este oricum mult mai probata decat in alte cazuri similare.
Este normal ca sa imi bage in acelasi dosar si o acuzatie pentru furt de energie electrica ?au fost depistate nereguli de catre cei de la enel(chemati de catre procuror cand au venit la prechezitii).mi-au facut o nota de plata de 9.800 de lei cei de la enel,pe care daca o achit in 30 de zile sau ajung la un acord cu ei nu ma trimit in instanta.contractul la enel nu este pe numele meu,nu este pe adresa mea.iar eu nu sunt proprietarul casei.cum pot scapa de toata incurcatura asta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2016
IonutPaul, utilizator
Rezolvați cu furtul sa scăpați de condamnare pe aceasta infracțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sau suspendare Ramyna Ramyna fratele meu a fost prins cu 191 de plante cannabis dintre care 54 recoltate..plantele fiind in diferite stadii de dezvoltare..a fost arestat preventiv pt 30 ... (vezi toată discuția)
Greseala din trecut Adrian1998 Adrian1998 Buna ziua! Ma numesc Adrian si am 19 ani. In luna iulie a anului trecut am fost prins de jandarmi cu 15 grame de cannabis intr-un parc din ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)