Daca sunteti amabil , dati-mi si mie link=ul unde ati verificat titlul de proprietate pentru ca am si eu de incasat un titlu de proprietate emis de ANRP si nu stiu unde sa ma uit cand intra la plata . Multumesc frumos .
Daca sunteti amabila , dati-mi si mie link-ul unde pot sa verific o serie de cupon pentru ca am si eu de incasat un titlu de proprietate emis de ANRP si nu stiu unde sa ma uit cand intra la plata . Multumesc frumos .
Buna ziua . Va rog sa-mi comunicati , daca se poate , daca la aceasta ora exista un termen legal de solutionare a garantiei si legea care reglementeaza acest termen , daca exista . Am trimis un produs (placa video) in garantie datorita faptului ca nu functioneaza in parametrii . Dupa ce ne-am sicanat prin mailuri , ei spunandu-mi ca placa video nu este proiectata pt. minat cryptomonezi mi-au acceptat intr-un final garantia . Le-am trimis produsul pe 7 mai iar pana la aceasta ora sunt 17 zile . Eu pierd bani in acest timp iar daca exista un termen legal de solutionare as putea inainta si o actiune in instanta pentru daune interese. Va multumesc .