avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... termenul legal de solutionare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

termenul legal de solutionare

Buna ziua . Va rog sa-mi comunicati , daca se poate , daca la aceasta ora exista un termen legal de solutionare a garantiei si legea care reglementeaza acest termen , daca exista . Am trimis un produs (placa video) in garantie datorita faptului ca nu functioneaza in parametrii . Dupa ce ne-am sicanat prin mailuri , ei spunandu-mi ca placa video nu este proiectata pt. minat cryptomonezi mi-au acceptat intr-un final garantia . Le-am trimis produsul pe 7 mai iar pana la aceasta ora sunt 17 zile . Eu pierd bani in acest timp iar daca exista un termen legal de solutionare as putea inainta si o actiune in instanta pentru daune interese. Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Depășirea celor 15 zile de garanție și impunerea de restituire a sumei din acea perioadă! AlexandruSV AlexandruSV Bună ziua, Am achiziționat anul trecut în Februarie o placă video de pe un site bine cunoscut în România. În data de 14 Aprilie placa video nu mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract colaborare LOPY LOPY Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Ramas si fara bun si fara bani augustin01 augustin01 Buna ziua, ce pot face in aceasta situatie? Mutlumesc In luna februarie am trimis spre garantie o placa video ce a fost cumparata de mine second-hand de pe ... (vezi toată discuția)