FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI TUTUROR ACELORA CARE AU OBTINUT CALIFICATIVUL "ADMIS" SI CU CARE AM COLABORAT PE FORUM IN TOATA ACEASTA PERIOADA GREA PENTRU NOI.EU AM MEDIA 9.25.SUNT FOARTE FERICITA!
PROPUN SA INCHINAM ACEST SUCCES DOMNULUI DECAN AL BAROULUI BUCURESTI, MAESTRUL CRISTIAN IORDANESCU, CARE A INCETAT DIN VIATA.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
Am sunat acum la Barou si mi s-a spus ca abia saptamana viitoare spre sfarsit sa ne uitam pe site deoarece e posibil atunci sa se afiseze rezultatele,saptamana aceasta in nici un caz.
Asa ca nervii nostri trebuie sa fie fffff tari.
CHIAR ASA DE DIFICILE AU FOST PROBELE DE AZI PENTRU CEI DIN PROVINCIE, DE NU MAI INTRA NIMENI PE FORUM SA NE INFORMEZE SI PE NOI ?CUM A FOST ? CE SUBIECTE S-AU DAT?:(
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati avut bunavointa in toata aceasta perioada premergatoare examenului de admitere in profesia de avocat de a renunta din timpul vostru spre a colabora in vederea edificarii problemelor ridicate de fiecare dintre noi.
Concluzia la care am ajuns este aceea ca toti cei care s-au straduit sa posteze sau sa solutioneze o problema aparuta MERITA DIN PLIN reusita!
Sa ne ajute Dumnezeu la toti si sa devenim colegi si, de ce nu si prieteni!
Va multumesc inca o data pentru colaborarea prompta!Din tot sufletul va urez SUCCES!