avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaCristofir

Activitate CristinaCristofir

Multumesc frumos pt raspuns!
Toate cele bune,
Cristina
Buna seara,

Acum 2 ani am închiriat un spațiu comercial unei firme, cu contract etc.
Tot de atunci ma rog de chiriaș sa-si achite chiria. De 5 luni, adica tot anul 2018, nu a achitat nimic. Telefoane, iar daca presupunând prin absurd răspunde, discuții, saptamana viitoare si nimic. In februarie 2018 am luat legatura cu un executor si i-am trimis somatie, rezultatul zero. Cumva nici nu a primit si nici nu-l deranja ceva. Iar discuții, iar ca intr-o saptamana, tot nimic. Conform contractului, după neplata a 2 luni consecutive, apar penalizări iar contractul se anulează. Mentionez ca nu a desfășurat nicio activitate de 2 ani, spațiul e inchis, însă a făcut ceva investiții, o cameră frigorifica si are ceva utilaje pe acolo.
Ieri, 25 mai 2018, căutând online, gasesc firma lui in litigii cu alte 2 firme in orase diferite iar cea mai drăguță parte este cea in care am gasit firma lui in insolvență din martie 2018.
Pot intra in spatiu cu niste martori să fac un proces verbal cu bunurile lui? In ideea sa eliberez spațiul ca să-l pot închiria? Este legal? Ce imi recomandați sa fac in aceasta situatie pt a-mi recupera spațiul?

Mulțumesc frumos!
Astept raspunsul dumneavoastra.