Buna seara. Va multumesc frumos pt promptitudine si explicatii, insa nu inteleg ultima parte, cea cu succesiunea dezbatuta dupa termen si neacceptarea....daca se poate sa fiti mai explicit , va rog frumos. Aveti dreptate nu cunosc dreptul..este primul proces din viata noastra ,sper sa fie ultimul si foarte scurt. O seara placuta.
Buna ziua. Bunica cand traia a facut testament la notar tatalui meu lasandu-i tot deoarece unchiul a uitat ca are mama. Bunica l-a intrebat pe unchiul meu ce pretentii are la mostenire. Acesta a spus ca nu i trebuie nimic ca tata a ingrijit o si o îngrijeste pana la moarte. La 4 ani de la deces a atacat testamentul pe motivul incalcarii rezervei succesorale. Precizez eu am fost martor cand bunica l a intrebat ce pretentii are. Cât a trait bunica doar tata a avut grija de ea , el s-a ocupat de cheltuieli de inmormantare si pomeni. La medierea intentata de unchiul meu tata fost de acord sa ii cedeze un teren dar acesta a refuzat. In instanta ii va oferii acelasi teren.Ce sanse are tata sa fie lasat in pace. Cat ii revine unchiului meu dintr un teren de 17 ari si o casa cu o curte de 12 metri latime? Terenul de 17 ari este cel pe care tata a vrut sa il cedeze. Eu pot fi martor in proces?Va multumesc.