avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate radu violeta

Activitate radu violeta

Renovarea locuinti din paianta tabla.Zidarie izolare si schimbarea instalatie electrice dar am doua probleme sint pensionata pe caz boala si hanticap pshiatrie si figurez in birou de credit ma pot incadra la suventiw de la stat multumesc radu violeta
Discuție credit
Sint pensionara pe caz boala am un istoric negativ in birou de credit pot obtine credit dac am 2 pensi si ambele pe schizofrenie pr renovarra casei si lichidarea altui credit multumesc radu violeta.
Discuție calcul pensie
Cum se recalculeaza pensia la schimbare de gr in urma contestatiei mi se recalculeaza din 2008 sau de cind primesc decizia medicala multumesc violeta radu
Răspuns la discuția Schizofrenia
Azi miau facut ancheta sociala in urma de la contestatie nu stiu pentru ce grad sper sa fie 1la gr 2 nu miau facut ancheta dumneavoastra ce crediti
Răspuns la discuția Schizofrenia
Am uitat sa spun sint pensionata cu gr 2pierduta in totalitate am facut contestatie ptgr1 dar ma inteteseaza daca se incadreasa la gr 1 schizofrenia multumesc mult.

radu violeta a scris:

Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am si gr 2 pierdut in totalitate ce spuneti schizofrenia se incadreaza la gr 1 de invadilitate multumesc.

Discuție Schizofrenia
Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am si gr 2 pierdut in totalitate ce spuneti schizofrenia se incadreaza la gr 1 de invadilitate multumesc.