avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schizofrenia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schizofrenia

Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am si gr 2 pierdut in totalitate ce spuneti schizofrenia se incadreaza la gr 1 de invadilitate multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:02, 8 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incadrarea intr-un grad de invaliditate se stabileste de catre Comisia medicala din cadrul Casei judetene de pensii. Trebuie sa depuneti dosar la aceasta comisie (diagnostic, fise medicale de tratament, internari in spital, etc.).
Am uitat sa spun sint pensionata cu gr 2pierduta in totalitate am facut contestatie ptgr1 dar ma inteteseaza daca se incadreasa la gr 1 schizofrenia multumesc mult.

radu violeta a scris:

Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am si gr 2 pierdut in totalitate ce spuneti schizofrenia se incadreaza la gr 1 de invadilitate multumesc.

acest răspuns util
Daca ati pierdut gradul 2 si contestatia dvs. nu va fi admisa, este greu de crezut ca indepliniti conditiile pentru grad 1. Este dreptul dvs. sa depuneti dosar la comisia medicala.
Azi miau facut ancheta sociala in urma de la contestatie nu stiu pentru ce grad sper sa fie 1la gr 2 nu miau facut ancheta dumneavoastra ce crediti
acest răspuns util
Ancheta este facuta in legatura cu contestatia pe care ati depus-o, deci legat de gradul 2 pe care l-ati pierdut.

Alte discuții în legătură

Pensionare de boala Sergiu Ardelean Sergiu Ardelean Buna ziua. Tatal meu a avut parte de 2 AVC in decurs de 5 ani si as dori sa aflu daca si in ce grad de invaliditate se incadreaza si ce pasi ar urma sa facem ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost internat de mai multe ori în spitalele de ... Gabri37 Gabri37 Bună ziua, Am fost internat de mai multe ori în spitalele de psihiatrie. În urma a doua fapte penale în anul 2015, politia de pe arest ma trimis în urma ... (vezi toată discuția)