Bună ziua,
Am fost internat de mai multe ori în spitalele de psihiatrie. În urma a doua fapte penale în anul 2015, politia de pe arest ma trimis în urma unei declarații dea mea la Mina Minovici,pentru expertiza. Acolo mi sa pus o întrebare la comisie formata din doua doctore: De ce ai făcut asta?, iar eu am răspuns :Va jur nu am vrut. Apoi miau zis ca sunt liber. Am fost internat la un spital de psihiatrie cu diagnosticul de schizofrenie paranoia. Apoi am fost transferat la alt spital de maxima siguranță cu același diagnostic. M-am externat în iunie 2020, cu o pensie de gradul doi de invaliditate și sub articolul 109 cp. În sistemul medical figureze cu alte 3 diagnostice psihiatrice, date de internarile care le-am avut pana a comite faptele penale. Cand pot ieși de sub articolul 109?Se pot contesta acele diagnostice care le am inclusiv cel de schizofrenie paranoia? Care sunt pași??? Va mulțumesc! Menționez ca am studii superioare și master, și încerc să-mi refac viata.
Schizofrenie
romiskumpy
am fost internat intr_un spital (aproximativ, o saptamana)deoarece, m_am taiat pe ambele maini din cauza unei caderi psihice.
dupa ce am iesit din spital ... (vezi toată discuția)
Schizofrenia
radu violeta
Am gr 2 de invadilitate de munca mi sa agravat boala nu corespunde bine corpu la medicamente credeti ca pot beneficia de gr 1 grav.perduta in totalitate asa am ... (vezi toată discuția)