avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana07

Activitate Loredana07

Răspuns la discuția Preaviz in timpul sarcinii
Mulțumesc ☺️
Buna ziua, dacă eu intru in concediu risc maternal in luna Iunie, in perioada de preaviz și angajatorul își încetează activitatea in luna Iulie cine îmi plătește concediul medical?
Răspuns la discuția Preaviz in timpul sarcinii
Mulțumesc frumos. As mai avea o ultima întrebare. Dacă intru in concediu medical pentru risc maternal in luna Iulie și in August angajatorul își încetează activitatea, cine o sa mi plătească concediul medical?
Bună seara, am căutat în mai multe părți și nu reușesc sa primesc răspunsuri la întrebările mele, prin urmare sunt tare încântată că v-am găsit pe dumneavoastră. Am câteva nelămuriri/probleme și aș vrea să le trec punctual:
1) am anunțat verbal angajatorul ca sunt însărcinată și a doua zi am primit preaviz deoarece își încetează activitatea
2) dacă intru in șomaj cum mi se calculează indemnizația de maternitate/creștere copil? Se ia in calcul și perioada șomajului?
3) dacă sunt in preaviz și am anunțat angajatorul doar verbal cu privire la starea de graviditate pot intra in concediu medical pentru risc maternal?