Locuiesc într-un apartament la parter, iar din păcate unul dintre pereții de pe hol este comun cu ghena de gunoi.
În urma cu doi ani s-a întâmplat un incident nu tocmai plăcut: peretele comun este BCA , iar într-o zi bunicul meu a găsit un șobolan in casa! Acesta a scobit/ros peretele si asa a reusit sa intre. Acest lucru a fost adus la cunoștința administratorului blocului, însă nici in ziua de azi nu s-au luat măsuri!
Administratorul ne tot spune ba ca a luat legătura cu o firmă de deratizare, ba ca muncitorii care urmau sa rezolve problema nu mai vin, si uite asa nu au luat nicio masura. Lucrul asta este inadmisibil. Am pus faianta pe peretele cu pricina, insa tot se aud zgomote , un "râcait" continuu; ne este frica sa dormim noaptea.
Va rog mult sa ma ajutati cu informații in aceasta privinta. Este obligată administrația blocului sa ia masuri avand in vedere ca ghena de gunoi este infestata cu șobolani?
Exista vreo lege care sa ii "oblige" sa faca ceva?
Ii reamintesc constant administratorului de această problemă și de fiecare dată mi se raspunde ca "urmează sa rezolvam" , dar in realitate nu face nimic.
Va rog mult sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez...
Multumesc anticipat.