avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters475524

Activitate ContSters475524

Va multumesc pentru timpul acordat si pentru sugestii.Povestea este foarte lunga si complicata.Momentan vroiam doar sa stiu daca este posibila acea schimbare de hotarare.Nu abandonez lupta deoarece este in joc viitorul copilului care in momentul de fata....este foarte"delicat".
Tocmai despre asta e vorba.Nu am posibilitatea de a ma ocupa de el atat cat trebuie.Custodia este comuna.Implicarea tatalui este conditionata de schimbarea hotararii judecatoresti prin care copilul mi-a fost increditat mie catre el.Nu am putut apela la ajutor de specialitate decat cate o sedinta,la 5 cabinete specializate,pt ca tatal nu-si da acordul si fara acord e caz penal.Ultima solutie pe care o am este protectia copilului.Si atunci....ce e mai bine pt copil,la tatal lui sau la centrul de educare comportamentala si emotionala(unde de asemeni am nevoie de consimtamant)?Sunt depasita.
Multumesc!Tot ce ati spus iese din calcul.Copilul are 6 ani jumate,clasa pregatitoare,temperament coleric,inadaptabil colectivitatii,violenta dusa la extrema.Tatal nu se implica decat daca primeste,citez"custodie totala".
Multumesc pentru raspuns!Deci se poate rezolva prin notariat?
Buna ziua!
In urma cu 3 ani,in urma divortului,minorul mi-a fost incredintat(mamei).Sunt singura,fara parinti in viata,rude,frati sau relatie,situatie financiara precaraAm incercat sa fac fata situatiei dar situatia m-a depasit.Financiar traiesc de la o zi la alta si datorita serviciului nu ii pot acorda timpul necesar copilului,acesta fiind nevoit sa stea singur inchis in casa(ca sa-l pot duce si aduce de la scoala trebuie sa lucrez tura 2,de la 13 la 22,perioada in care colilul sta inchis in casa).Tatal lui are posibilitati net superioare mie(parinti in viata,frati,relatie,situatie financiara buna).
Intrebare:exista posibilitatea schimbarii hotararii judecatoresti de incredintare a minorului catre tata?Daca da,care estr procedura?Mentionez ca prin asta se urmareste strict interesul copilui