avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate IANCUALINA

Activitate IANCUALINA

Răspuns la discuția Este legal??
Buna ziua.In fond si de fapt asta vreau sa ii sisteze alocatia.Iar dusman el mie nu are cum.Pt ce?Pt ca ia bani pe spatele copilei si nu ia adus niciodata o ciocolata.De asta vreau sa fac cumva sa il las fara acei bani.NU STIU DEMERSURILE PT ASTFEL DE PROCEDURI.
Răspuns la discuția Este legal??
Multumesc de raspuns.Dar cu alocatia ce o ia din Germania pot face ceva??
Discuție Este legal??
Fostul concubin cu care am fetita in varsta de 6 ani acum.A facut demersurile de a lua alocatia in Germania unde lucreaza.Eu iau alocatie aici in Romania,nu am fost casatoriti.Fetita nu a primit de la el nimic.L-am parasit pe fostul din cauza ca juca jocuri de noroc si era un consumator de alcool nu mai spun de violenta fizica asupra mea.El plecand in Germania cand copila avea un an.Stiu de la el ca ia alocatie de acolo.Este legal? Ce proceduri trebuie sa fac eu ca sa i se sisteze aceasta alocatie? pt ca nu vad nici un scop ca el sa beneficieze de acesti banuti.Tin sa va spun ca,fetitei nu ia dat nici un banut nici alte lucruri nici pensie alimentara.
AS MAI DORI SA STIU CUM POT SCOATE FETITA DE PE NUMELE LUI DACA EL NU VREA SA IMI DEA SEMNATURA?? EU SUNT CASATORITA DE 4 ANI.
Răspuns la discuția Girant
Buna seara.Banuiesc ca are o locuinta construita din creditul facut la banca.El a platit oameni sa construiasca casa la lasat pe ginere sa se ocupe timp in care el a fugit.Deci intrebarea mea este cum aflu daca aceea casa este pe numele lui sau orice altceva ??
Răspuns la discuția Girant


Buna ziua.Nu am avocat inainte de a incepe acest demers vroiam sa stiu care sunt procedurile,daca sunt sanse sa recuperz acesti bani si ce costuri prevad aceste demersuri.
Persoana respectiva a facut credit si a fugit practic cu bani in anglia

Răspuns la discuția Girant
Sarut mana.Multumesc de informatie.Imi puteti spune cam cat din 100% sunt sanse sa recupereze tata acesti bani??
Si de ce acte are nevoie pt a incepe acest demers??
Iar suma de 7600 mi se pare destul de mult tiinand cont ca tata are pensie de 1600 lei pe luna
Discuție Girant
Buna ziua tatal meu a girat la banca si cel care a facut creditul la banca nu a platit ratele urmand ca tata sa plateasca el fiind girant.
Intrebare cum as putea recupera suma de bani platita de tata la banca respectiva???Fiind vorba de o suma de 400.000 lei noi
Care sunt proceduriile si ce costuri prevde aceste proceduri