avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant

Buna ziua tatal meu a girat la banca si cel care a facut creditul la banca nu a platit ratele urmand ca tata sa plateasca el fiind girant.
Intrebare cum as putea recupera suma de bani platita de tata la banca respectiva???Fiind vorba de o suma de 400.000 lei noi
Care sunt proceduriile si ce costuri prevde aceste proceduri
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:17, 12 Iunie 2018
Trebuie sa il acționeze in judecata pe cel pentru care a girat
~ Conținut șters la cerere ~
Sarut mana.Multumesc de informatie.Imi puteti spune cam cat din 100% sunt sanse sa recupereze tata acesti bani??
Si de ce acte are nevoie pt a incepe acest demers??
Iar suma de 7600 mi se pare destul de mult tiinand cont ca tata are pensie de 1600 lei pe luna
Nu va hazardați sa începeți acest demers fara ajutorul unui avocat. Riscați sa pierdeți acest proces si sa ramaneti si bătut si cu banii luați. Dacă aveți deja avocat si Dvs întrebați pe forum ce acte va trebuie este clar ca nu este un avocat bun sau nu va inspira incredere. Sanse de a recupera acești bani depinde atat de măiestria avocatului de a va câștiga procesul cat si ulterior de ce bunuri are persoana respectiva in proprietate, sa le valorificați si sa va recuperați banii
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat

Buna ziua.Nu am avocat inainte de a incepe acest demers vroiam sa stiu care sunt procedurile,daca sunt sanse sa recuperz acesti bani si ce costuri prevad aceste demersuri.
Persoana respectiva a facut credit si a fugit practic cu bani in anglia

Alte discuții în legătură

Executare silita hohoho hohoho ginerele meu a luat un imprumut de la banca ptr.am girat cu apartamentul.A fost o perioada cam de un an cand nu a putut platii rata.In aceasta perioada nu a ... (vezi toată discuția)
Neplata credit fara garantii ciprian_pasca ciprian_pasca Detin un credit la [banca] din 2008, si pana in 2010 luna iunie am reusit sa platesc ratele la zi, asta datorita faptului ca aveam un loc de munca. De atunci ... (vezi toată discuția)
Tatal meu ma da afara din casa, desi i-am platit jumatate din casa, dar nu am acte seldom seldom Buna ziua, In anul 2006 parintii mei au divortat, iar in 2008 in urma partajului tatal meu a avut de platit sulta mamei mele in valoare de 140.000 RON. ... (vezi toată discuția)