avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate IAMAna

Activitate IAMAna

Pot face un card de credit unui minor (in vârstă de 16 ani) ? Si dacă da, la ce bancă as putea face cardul ca sa fie unul avantajos? Va rog să imi spuneți si condițiile si actele necesare. Vă mulțumesc anticipat!
Orice bon de la societatea respectivă?
Spre exemplu pot avea unul eliberat in orice zi?
Orice bon de la societatea respectivă?
Spre exemplu pot avea unul eliberat in orice zi?
Dacă o fata de 16 ani ar dori sa se angajeze ar putea exista repercusiuni care sa o afecteze după vârstă de 18 ani?
Si ca ce ar putea mai exact să lucreze?
Astăzi a fost la un xerox sora mea mai mica,minoră (12 ani) sa scoată câteva fise,doamna de acolo nu a respectat cerințele date de către fata,ba mai mult a gresit o foaia(pe care clienta a vazut o) si a pus o sa plătească inclusiv aceasta foaie. Bon fiscal nu a eliberat.
Toata foile scoase sunt gresite,fiind vorba de un proiect scolar tip pliant care trebuie îndoit, doamna respectivă a scos pe ambele parti acelasi continut de idei,pe 3 file (fata-verso) prima pagina a pliantului iar pe alte 3 file(fata-verso) cealalta parte. As putea sa ii fac vreo reclamație?
Suma totala a fost doar de 8 lei,dar esti un lucru de principiul si doamna nu este la prima greseala,am fost chiar eu pe tura dumneai si tot o foaie fata-verso am vrut sa imi scoată,rugand o sa fie scrisul in aceeasi directie, nu răsturnat si a spus ca nu asta e treaba ei.