Pot face un card de credit unui minor (in vârstă de 16 ani) ? Si dacă da, la ce bancă as putea face cardul ca sa fie unul avantajos? Va rog să imi spuneți si condițiile si actele necesare. Vă mulțumesc anticipat!
Dacă o fata de 16 ani ar dori sa se angajeze ar putea exista repercusiuni care sa o afecteze după vârstă de 18 ani?
Si ca ce ar putea mai exact să lucreze?
Astăzi a fost la un xerox sora mea mai mica,minoră (12 ani) sa scoată câteva fise,doamna de acolo nu a respectat cerințele date de către fata,ba mai mult a gresit o foaia(pe care clienta a vazut o) si a pus o sa plătească inclusiv aceasta foaie. Bon fiscal nu a eliberat.
Toata foile scoase sunt gresite,fiind vorba de un proiect scolar tip pliant care trebuie îndoit, doamna respectivă a scos pe ambele parti acelasi continut de idei,pe 3 file (fata-verso) prima pagina a pliantului iar pe alte 3 file(fata-verso) cealalta parte. As putea sa ii fac vreo reclamație?
Suma totala a fost doar de 8 lei,dar esti un lucru de principiul si doamna nu este la prima greseala,am fost chiar eu pe tura dumneai si tot o foaie fata-verso am vrut sa imi scoată,rugand o sa fie scrisul in aceeasi directie, nu răsturnat si a spus ca nu asta e treaba ei.