OvidiuDanut a scris:
c_m a scris:
A fost validat concursul.
Cat despre optiuni...in cazul in care nu prind, de pe locul 30 un post in Oradea urmatoarele optiuni ar fi Marghita/Satu Mare/Deva...
C_M ka bucur inca o data pt tine pt ca ai trecut linia de sosire dupa acest maraton al efortului psihic si emotional incomensurabil de greu. Nu stiu sigur dc permite statutul profesiei dar as fi foarte interesat de primele impresii in contact cu solicitarile noii functii cu care se confrunta un om care intra direct in paine...Ar fi fantastic..SUCCES!
Felicitari tuturor viitorilor magistrati! Ati facut un pas mare si meritati toata stima! Sper ca ziua de maine sa va faca fericiti chiar pe toti, pt ca apoi sa puteti astepta in liniste publicarea decretelor de numire in functie. O data trecuta si aceasta etapa, va asigur ca va asteapta o perioada deosebit de frumoasa, pe care eu una, mi o amintesc cu drag si pe care as repeta o oricand: perioada cursurilor de formare! Sincer, va invidiez pentru ce va asteapta, asa ca profitati maxim de perioada de timp pe care o veti petrece impreuna cu viitorii colegi din tara.
Ca sa ti satisfac curiozitatea, OvidiuDanut, fiecare dintre cei care "intra direct in paine" se confrunta cu situatii inedite, situatii care le infrumuseteaza munca de zi cu zi. Incet incet te acomodezi cu noul din viata ta si lucrurile vin de la sine. Sunt convinsa ca pt fiecare e altfel, un amalgam de nou, cu ciudat, cu nestiinta, cu exaltare...dar in final, pt toti, implinire!