Am primit o suma de bani de la parintele meu in forma de donatie, incheiata la notar. Intrebarea mea este,,ca trebuie sa platesc impozit dupa suma respectiva?
Distanta intre orase e de 170 de km.El nu e de acord sa paraseasca copii orasul,pentru ca o sa aiba cheltuieli in plus din cauza distantei.I-am oferit sa aduc eu minorii, lunar odata la el.El are doua weekend-uri intr-o luna.Tot nu ii convine.Mai mult de atat,nici eu nu pot sa imi permit.Daca nu pot sa ma inteleg amiabil cu el,nu pot sa parasesc orasul?Trebiue sa fie de acord si cu transferul copilului la alta scoala.Daca nu e de acord,pentru ca......(gaseste motive),atunci care e solutia?
Doresc sã primesc rãspuns pe situatia in care pãrintele la care stau minorii,.doreste sã se mute in alt oras sau stat înpreunã cu minorii.Cum se desfãsoarã vizita?Custodia este comunã,iar programul de vizitã este din doua in doua sãptãmini in weekend,iar in cursul scolii,marti si miercuri o orã pe zi.Întelegerea intre pãrinti nu e cu succes.Pe asta nu se poate baza.