avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se procedeazä cu programul de vizitã a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se procedeazä cu programul de vizitã a minorilor,in cazul in care pãrintele la care stau copii,vrea sã se mute in alt oras sau alta tarã?

Doresc sã primesc rãspuns pe situatia in care pãrintele la care stau minorii,.doreste sã se mute in alt oras sau stat înpreunã cu minorii.Cum se desfãsoarã vizita?Custodia este comunã,iar programul de vizitã este din doua in doua sãptãmini in weekend,iar in cursul scolii,marti si miercuri o orã pe zi.Întelegerea intre pãrinti nu e cu succes.Pe asta nu se poate baza.
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Forza, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie comuna doru 40 doru 40 salutare! am si eu o nelamurire.. luna trecuta( in martie) am terminat cu asa zisul divort de fapt am stat in concubinaj.. am fost dat in judecata se fosta ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor Daniela988 Daniela988 Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)