Medicina muncii a stabilit înainte de examenul de încadrare ca sunt apt de muncă, dacă pici medicalul nici nu mai ai ce căuta la psihologic sau la celelalte probe. Cat timp medicul de familie a eliberat adeverinta de clinic sanatos, pe care acest medic o pune la îndoială, omul are clar ceva cu mine. Numărul de zile de CM le cunoaște pt ca toate concediile se trimit la ea ca medic de unitate. Cineva m-a sfătuit sa mă examineze un medic de medicina muncii ca sa sting conflictul.
Buna ziua! Lucrez în cadrul ISU București -Ilfov și după cateva probleme medicale minore care au necesitat concediu medical, medicul unității a refuzat sa semneze pt grupa operativa și a continuat sa mă șicaneze cerând scrisori medicale de la medicul de familie și acte doveditoare de la medici de specialitate. Menționez ca am avut concediu medical pt o entorsa, pt o durere de spate și pt o colica biliara. Am dus ca sa scap de probleme și acte de la medici de specialitate iar la ultima întrevedere a refuzat adeverinta medicala a medicului de familie și a cerut o adeverinta detaliata cu zile de concediu medical și alte bazaconii. Din cunoștințele mele medicul militar are datoria sa ia la cunoștință concediile medicale si sa o transmită superiorilor în cazul în care apar probleme de sănătate majore. Nu am ajuns niciodată la limita de 90 de zile de CM. Unde as putea sa fac o sesizare sau o reclamație? Colegiul medicilor, ITM?