avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate Raducan ionut

Activitate Raducan ionut

Răspuns la discuția Permis de conducere

Raducan ionut a scris:

Buna ziua am avut permisu suspendat pe o perioda de 3 luni pt viteza am fost prins c 101 in localitate in perioada aceasta de 3 luni am mai fost prins coducand si mi sa facut dosar intrebarea mea este pana la solutionarea cazului imi poate da o dovada cu care sa pot conduce? Cele 3 luni au trecut dar acum trebuie s astept solutionarea cazului dosarul nu a plecat nici de la politie

Buna ziua am avut permisu suspendat pe o perioda de 3 luni pt viteza am fost prins c 101 in localitate in perioada aceasta de 3 luni am mai fost prins coducand si mi sa facut dosar intrebarea mea este pana la solutionarea cazului imi poate da o dovada cu care sa pot conduce? Cele 3 luni au trecut dar acum trebuie s astept solutionarea cazului
Răspuns la discuția Custodia unui minor
Va multumesc dar asi vrea sa stiu ce sanse am sa pot obtine eu custodia imi trimite poze ca o tine ala in brate si tot felu de porcari

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand ca sa se exercite autoritatea parinteasca in comun, sa se stabileasca, eventual, domiciliul minorei la dumneavoastra si stabilirea unui program de vizitare.
Luati legatura cu un avocat.

Vreau s eu o indrumare sunt c o fata de 3 ani d zile avem o fetita de 10 luni urma sa avem nunta dar ea a fugit de acasa la alt barbat si nu ma lasa sa imi vad fetita parinti ei nu o mai vor sa o primeasca acasa si vor sa castig eu custodia la fel si rudele nu este pentru prima data cand face asa a mai plecat de 3 ori dar am trecut peste gandinduma la fetita acum nu stiu nimic de ea il stiu baiat dar nu am ce sa fac nu am batuto nu beau nu stiu daca are unde dormi daca are ce manca nu stiu nimic de ea este in prenatal mai are un an de zile de prenatal de la facultate si ala vreau o indrumare ce pot sa fac in prima faza si vreau sa mai stiu daca pot castiga cumva custodia fetitei