avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia unui minor

Vreau s eu o indrumare sunt c o fata de 3 ani d zile avem o fetita de 10 luni urma sa avem nunta dar ea a fugit de acasa la alt barbat si nu ma lasa sa imi vad fetita parinti ei nu o mai vor sa o primeasca acasa si vor sa castig eu custodia la fel si rudele nu este pentru prima data cand face asa a mai plecat de 3 ori dar am trecut peste gandinduma la fetita acum nu stiu nimic de ea il stiu baiat dar nu am ce sa fac nu am batuto nu beau nu stiu daca are unde dormi daca are ce manca nu stiu nimic de ea este in prenatal mai are un an de zile de prenatal de la facultate si ala vreau o indrumare ce pot sa fac in prima faza si vreau sa mai stiu daca pot castiga cumva custodia fetitei
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Raducan ionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:05, 5 Iunie 2018
Buna seara
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand ca sa se exercite autoritatea parinteasca in comun, sa se stabileasca, eventual, domiciliul minorei la dumneavoastra si stabilirea unui program de vizitare.
Luati legatura cu un avocat.
Va multumesc dar asi vrea sa stiu ce sanse am sa pot obtine eu custodia imi trimite poze ca o tine ala in brate si tot felu de porcari

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand ca sa se exercite autoritatea parinteasca in comun, sa se stabileasca, eventual, domiciliul minorei la dumneavoastra si stabilirea unui program de vizitare.
Luati legatura cu un avocat.

Șansele se apreciază în concret dupa ce avocatul va analizează tot cazul in întregul lui.
Faptul ca a fugit privit în mod singular nu duce către obținerea minorului de dvs.
Sunt foarte multe aspecte de analizat daca vreti sa va judecati cu sanse la proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil mariuspana1977 mariuspana1977 buna ziua in noaptea de 11 spre 12 ian 2015 pe cand ma aflam la serviciu sotia mea a parasit locuinta impreuna cu fiica noastra de 1 an si 4 luni luand ... (vezi toată discuția)
Custodie copil valymylove valymylove Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dănuț Pîntea Dănuț Pîntea As dori sa știu cum as putea să obțin custodia fetiței mele de 3 ani, dintr-un concubinaj, de cand fetița noastră avea un an. Eu munceam in ... (vezi toată discuția)