avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

buna ziua in noaptea de 11 spre 12 ian 2015 pe cand ma aflam la serviciu sotia mea a parasit locuinta impreuna cu fiica noastra de 1 an si 4 luni luand cu ea niste haine si actele fetitei Mentionez ca nu am jignito niciodata nu am batuto si nu am amenintato . A plecat la amantu care si l facuse fara ca eu sa stiu . A doua zi m am prezentat la sectia de politie si am declarat cum ca sotia mea a parasit domiciliul impreuna cu fiica noastra . politia a aflat adresa respectivului si la chemat la sectie unde a venit cu un document de la notar public prin care sotia mea declara ca a parasit locuinta de buna voie si ca locuieste la respectivul .Mentionez ca parintii ei m au sunat si mi au zis ca sunt alaturi de mine si sa merg in tribunal sa lupt pentru custodia fetitei sa putem sa o crestem impreuna .Ce pot sa fac sa mi recuperez fetita. Va multumesc
Introduceti actiune in instanta fie de divort si cereri accesorii acestuia, inclusiv custodia minorei si stabilirea locuintei la dvs, fie doar cererile accesorii mentionate.
ce sanse am
am consultat un avocat si am introdus actiunea de divort si am facut si o ordonanta presidentiala
Custodia va fi comuna in sensul ca veti hotari impreuna cu sotia asupra aspectelor care tin de ingrijirea si educatia fiicei.
In ceea ce priveste stabilirea domiciliului minorei, de obicei instantele inclina sa stabileasca acest domiciliu la mama, tinand cont si de varsta frageda a acesteia.
da dar de ce nu a plecat la parintii ei si a fugit la amant iar parintii ei sunt impotriva ei mi au zis ca ei ma vor sustine si la tribunal ca martori impotriva ei am sanse sa iau fetita

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa pierd fetita? gusti90 gusti90 In urma unui concubinaj ce a durat aprox.2 ani jumatate a rezultat un copil,fetita mea in varsta de 1 an si 6 luni acum,in urma cu 4 luni fosta concubina a ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor Raducan ionut Raducan ionut Vreau s eu o indrumare sunt c o fata de 3 ani d zile avem o fetita de 10 luni urma sa avem nunta dar ea a fugit de acasa la alt barbat si nu ma lasa sa imi vad ... (vezi toată discuția)
Sotia a plecat de acasa Melore Melore Va salut!Am si eu o intrebare,sotia mea a plecat de acasa motivand ca se duce cu fetita cea mai mica de 3 ani la un control medical,fetita are astm,si nu s.a ... (vezi toată discuția)