avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate Ana2018

Activitate Ana2018

Daca am indemnizatie de insotitor, la tribunal de unde pot duce adeverinta de venit pt ca sunt in divort? Iar daca vreau sa ma angajez asistent personal al copilului cu handicap grav, am nevoie si de declaratia sotului ca este de acord? Va multumesc!
Buna ziua . Imi puteri spune, va rog frumos, cum am mai multe sanse la custodie intr- un proces viitor. Sotul doreste ca minorul de 3 ani sa aibă domiciliul la el pt ca are vila socrul meu, iar sotul sta acum cu el. Eu sunt coproprietara cu mama, ea are tulburare bipolara, sta cu mine o saptamana pe luna. Acum am proces cu ordonanta presidintiala inantata de sot. Cum am mai multe sanse ca la un viitor proces de custodie sa obtin domiciliul la: a) daca lupt la divort pt custodie si pierd
B) rezolv amiabil la prima infatisare, acceptand ca minorul sa stea 5 zile la.sot.si 2 la mine pe sapt.
C) sa închei o conventie la notar
Pe viitor, când imi imbunatatesc situatia financiara, intentionez sa deschid un proces sa cer domiciliul la mine. Cel care pierde plateste întotdeauna cheltuielile de judecata? Va rog ajutati-ma cu un sfat! Va multumesc!