avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate BIANCAPAULINA

Activitate BIANCAPAULINA

Buna ziua, sunt in situatia de a incepe munca pe data de 12 mai maxim, la implinirea a 1 an si 10 luni a copilului pentru a beneficia de stimulentul de insertie,In conditiile actuale ,daca indemnizatia de crestere copil se prelungeste automat pe durata starii de urgenta,dupa incetarea starii de urgenta mai pot beneficia de stimulentul de insertie?

Multumesc frumos pentru raspuns,
Buna ziua,

As dori sa deschid o gogoserie in centrul orasului unde locuiesc cu vad bun, langa parc, am obtinut in mare parte acordul primariei,dar de la DSV din oras mi s-a dat ca informatie, ca nu au cum sa aprobe asa ceva.( doar pe perioada festivalurilor,etc) deoarece nu am o toaleta corespunzatoare,nu am apa curenta etc.

Vrem sa modificam o rulota de camping pe care o detinem, sa o aducem la un aspect comercial prin amplasarea unor panouri dreptunghiulare,astfel o sa mascam faptul ca este o rulota.
Eu vin si intreb cum rulotele,carutele fast food care tot apar prin orase primesc aprobare de functionare si mie mi se da acest raspuns ca nu se poate deoarece nu indeplinesc regulile de functionare DSV.

Multumesc anticipat,