avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii DESCHIDERE GOGOSERIE RULOTA PUNCT MOBIL
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

DESCHIDERE GOGOSERIE RULOTA PUNCT MOBIL

Buna ziua,

As dori sa deschid o gogoserie in centrul orasului unde locuiesc cu vad bun, langa parc, am obtinut in mare parte acordul primariei,dar de la DSV din oras mi s-a dat ca informatie, ca nu au cum sa aprobe asa ceva.( doar pe perioada festivalurilor,etc) deoarece nu am o toaleta corespunzatoare,nu am apa curenta etc.

Vrem sa modificam o rulota de camping pe care o detinem, sa o aducem la un aspect comercial prin amplasarea unor panouri dreptunghiulare,astfel o sa mascam faptul ca este o rulota.
Eu vin si intreb cum rulotele,carutele fast food care tot apar prin orase primesc aprobare de functionare si mie mi se da acest raspuns ca nu se poate deoarece nu indeplinesc regulile de functionare DSV.

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Afacere in parcare LicaC LicaC BUNA ZIUA. Este legal sa imi amplasez o rulota fast food (cu aprobare de functionare) intr-o parcare platita ? Exista reglementari privind ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)