avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie amplasare si functionare rulota
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie amplasare si functionare rulota

Buna ziua

Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a desfasura activitatea? ( ma intereseaza distanta Oradea - Cluj)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:28, 8 August 2014
Trebuie sa va deschideti o firma la Registrul comertului conform prevederilor OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare. Veti da declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile dpdv al securitatii si sanatatii in munca, psi-situatii de urgenta, mediu, sanitare, sanitar-veterinare, etc.
Pentru a vinde in piete si targuri aveti nevoie de autorizatie de la primaria din zona. Puteti amplasa rulota numai in spatii special amenajate, autorizate dpdv ssm, psi-su, mediu, sanitar, sanitar-veterinar, care dispun de toate utilitatile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea si comercializarea cozonacilor Valeriano Valeriano Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru vanzare prajituri de casa lucretia_zah lucretia_zah Buna ziua, care sunt actele si autorizatiile de care am nevoie, ca sa vand prajituri de casa in targuri si expozitii sau online? multumesc. (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)