avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate monccriss

Activitate monccriss

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la modul de afisarea a regulamentului de ordine interioara si a procedurilor redactate in cadrul unei companii. Societatea la care lucrez imi cere sa semnez un act care suna cam asa:
„Declar, pe proprie raspundere, ca am luat la cunostinta si am inteles continutul tuturor
procedurilor/instructiunilor/documentelor care reglementeaza aria mea de activitate si stiu ca acestea sunt publicate pe site-ul Regulilor Interne al companiei, la care eu am acces nelimitat si neconditionat. De asemenea, sunt complet raspunzator sa ma informez despre toate modificarile ulterioare.
Declar, totodata, ca necunoasterea dispozitilor acestora, nu ma absolva de vina, si imi asum ca incalcarea sau nerespectarea lor, cu intentie sau din culpa, atrage aplicarea de sanctiuni
disciplinare impotriva mea, pana la desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.”
Intrebarea mea este, avand in vedere ca acest site de multe ori nu functioneaza, sa zicem datorita unor probleme de acces la internet, ca aceste „proceduri/instructiuni/documente pot fi modificate fara ca eu sa fiu instintata in timp real, e grestit din partea mea sa cer in format scris toate aceste documente pentru a le semna? Eu am cerut sa-mi puna la dispozitie in format pe hartie si semnat de director toate aceste regulamente si proceduri si am fost refuzata, mi-au spus ca nu se poate acest lucru si sa ma uit eu mereu pe site daca s-a modificat ceva. Eu consider ca acest lucru reprezinta un abuz din partea lor acest refuz de a-mi pune la dispozitie aceste informatii intr-o forma in care sa nu poata fi modificate fara ca eu sa fiu informata. Gasesc pe undeva un articol de lege in care sa-i oblige ca aceste informatii sa fie redactate si printate pentru a fi prezentate angajatiilor in forma scrisa si nu virtual?